Un cop acabat el període de matrícula extraordinària i començades les classes del curs, si voleu optar a una de les places que disponibles cal que sol·liciteu una entrevista prèvia emplenant el formulari següent:

Formulari sol·licitud d’entrevista prèvia i llista d’espera

En el cas de sol·licitar plaça per a un ensenyament amb places disponibles, un professor o professora del centre es posarà en contacte amb vosaltres mitjançant una trucada telefònica o correu electrònic.

 

 

En el cas de sol·licitar plaça per a un enseyament amb les places exhaurides, les persones inscrites en el formulari restaran en llista d’espera per tal de cobrir les possibles vacants que es vagin generant. Si no podeu obtenir plaça, en el cas que així ens ho indiqueu, abans d’acabar el curs rebreu informació per correu electrònic sobre el procés de preinscripció i matrícula per al curs següent.

Preguntes més freqüents
Què he de fer, un cop m’he inscrit en el formulari de llista d’espera?
Un cop us heu inscrit en el formulari de llista d’espera ja no heu de fer res més. En cas que hi hagi places disponibles un professor o professora dels ensenyaments als quals voleu inscriure-us es posarà en contacte a través d’una trucada telefònica o d’un missatge de correu electrònic per determinar el vostre nivell i informar-vos del funcionament del curs (horaris, procés de matrícula, etc.)
Quan es poden generar les places vacants?
Les places vacants es poden generar en qualsevol moment del curs. A mesura que aquestes es produeixen, el professorat, atenent a criteris pedagògics, organitzatius i normatius i en funció de com d’avançat estigui el curs, decideix si es poden inscriure més estudiants.
Que passa si acaba el curs i no m’han ofert cap plaça?
El procés de preinscripció i matrícula per a un determinat curs escolar comença al mes de juny del curs anterior. En cas que en omplir el formulari ens ho hagueu autoritzat, abans d’iniciar-se el procés de preinscripció i matrícula us farem arribar informació al respecte a través del correu electrònic que ens hagueu proporcionat.